Hírek Magyarországi hírek Szentesi Zöldi László és Vona Gábor szerint titkosszolgálat állhat a Szájer-ügy hátterében

Szentesi Zöldi László és Vona Gábor szerint titkosszolgálat állhat a Szájer-ügy hátterében

A publicista is leírta a gondolatait a Szájer-ügyről:

Nehogy azt gondolja bárki is, hogy véletlen. Hogy pont most, pont így.
A választásig megpróbálnak levadászni minél több embert, lesz a botrányokban igazság, hazugság, féligazság, bármi, ami hasznos számukra. Az újdonság, hogy mostantól nyugati kormányok és titkosszolgálatok is dolgoznak a magyar kormányváltó projekten.
Az sem téved, aki a belebegtetett vétó körül keresi a hazánk iránt megnövekedett érdeklődés okát.

Az uniós vétó körüli botrány állhat a háttérben – vetette fel a Jobbik volt elnöke a közösségi oldalán.

„Szinte biztos vagyok benne, hogy az uniós vétó körüli botrány miatt vadászta le valamelyik (német?) titkosszolgálat Orbán brüsszeli parancsnokát” – írta Facebook-oldalán Vona Gábor, Szájer József botránya kapcsán. A Jobbik volt elnöke felvetette: „Minden bizonnyal nem ez volt az első »házibuli«. Miért éppen most derült ki?” Az expolitikus bejegyzésében kitér egyebek mellett arra is, hogy nyilván nincs direkt árukapcsolás, de az ügy a brüsszeli magyar-lengyel ,,szabadságharcra” is negatív hatással lesz. Szerinte az elmúlt pár órában sokat zuhantak az Orbán-Morawiecki duó tárgyalási pozíciói.

Vona ír továbbá arról is, hogy Handó Tünde nyilván teljesen ártatlan ebben az ügyben, hiszen egy házastárs sohasem felelhet a párja tetteiért, de „ezek után, azt hiszem, a maradék kis tekintélye is elveszik majd a bírói karban”, továbbá arról, hogy a botrány elvonja a figyelmet Demeter Szilárd visszavont írásának ügyéről.

Forrás: vadhajtasok.hu