Hírek Sport hirek Rossinál a törökök az esélyesek, de a futball váratlan dolgokat produkálhat

Rossinál a törökök az esélyesek, de a futball váratlan dolgokat produkálhat

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a törökök otthonában csütörtökön sorra kerülő Nemzetek Ligája mérkőzésen a házigazdák az esélyesek, ugyanakkor bízik a jó eredményben.

Az esélyek nem mellettünk szólnak, de a futball tud váratlan dolgokat produkálni, mi pedig azon leszünk, hogy ezt csütörtök este bizonyítsuk, és jó eredményt érjünk el Sivasban” – idézte Marco Rossit a magyar szövetség Twitter-oldala a szerdai, törökországi sajtótájékoztatót követően.

Marco Rossi: “Az esélyek nem mellettünk szólnak, de a futball tud váratlan dolgokat produkálni, mi pedig azon leszünk, hogy ezt csütörtök este bebizonyítsuk és jó eredményt érjünk el Sivasban.” #magyarok #csakegyutt #TURHUN
— MLSZ (@MLSZhivatalos) September 2, 2020

Az olasz szakember hozzátette, a magyar bajnokság ugyan már három hete zajlik, a török viszont még nem kezdődött el, ennek ellenére ez nagy előnyt nem jelent, hiszen mindig a teljesítmény, a minőség dönt a pályán, és ez holnap sem lesz másképp.

Marco Rossi: “Az OTP Bank Liga ugyan már elkezdődött 3 hete, a török bajnokság pedig még nem. Ennek ellenére ez nagy előnyt nem jelent, hiszen mindig a tejesítmény, a minőség dönt a pályán és ez holnap sem lesz másképp.” #magyarok #csakegyutt #TURHUN
— MLSZ (@MLSZhivatalos) September 2, 2020

A játékosok közül Holender Filip válaszolt az újságírók kérdéseire. „Nehéz mérkőzésre számítok egy nagyon jó csapat ellen, hiszen pontosan tudjuk, mennyire erős a török válogatott. Mi viszont mindent bele fogunk adni, hogy egy ilyen erős ellenféllel szemben is jó eredményt érjünk el csütörtök este” – mondta a támadó.

Holender Filip: “Nehéz mérkőzésre számítok, egy nagyon jó csapat ellen, hiszen pontosan tudjuk, hogy mennyire erős a török válogatott. Mi viszont mindent bele fogunk adni, h egy ilyen erős ellenfél ellen is jó eredményt érjünk el csütörtök este.” #csakegyutt #magyarok #TURHUN
— MLSZ (@MLSZhivatalos) September 2, 2020

A felforgatott és megtizedelt magyar válogatott csütörtökön 20.45-től találkozik a házigazda török együttessel Sivasban, majd három nappal később az oroszokat fogadja a Puskás Arénában 18 órától.

Az M4 Sport és az m4sport.hu mindkét meccset élőben közvetíti.

Forrás: m4sport.hu