Hírek Amerikai hirek Rendkívüli: Trump ügyvédje éppen most mondta el, milyen bizonyítékaik vannak arra, hogy elcsalták a választást

Rendkívüli: Trump ügyvédje éppen most mondta el, milyen bizonyítékaik vannak arra, hogy elcsalták a választást

Donald Trump ügyvédje sajtótájékoztatót tartott, ahol bemutatta a választási csalásra vonatkozó bizonyítékokat.

Trump jogi csapata „fontos sajtótájékoztatót tartott ma”, azért hogy elmagyarázzák, miért „nagyon világos és életképes az út a győzelem felé.

Az elnök ma azt írta a twitteren:

“A darabok nagyon szépen a helyükre kerülnek”.

A sajtótájékoztatóra a Köztársasági Nemzeti Bizottságban került sor. Trump jogi csapatát New York város volt polgármestere és az elnök személyes ügyvédje, Rudy Giuliani vezette, aki a sajtótájékoztatón határozottan állította, hogy az általuk felfedezett csalás elég nagy ahhoz, hogy megváltoztassa az eredményt, és azok a bizonyítékok melyek rendelkezésükre állnak, egyértelműek.

Azt is mondta, hogy „jelentős mennyiségű” bizonyítékuk van a választói csalásra Új-Mexikó és Virginia államban is.

Elhangzott:

“egy demokratikusok által ellenőrzött nagyvárosokra összpontosított központban fedezték fel a választási csalások elkövetésére előkészített tervet”

Ráadásul nem csak néhány, hanem számos államra vonatkozóan.

A Michiganban történt állítólagos csalásokra 220 bizonyítékkal rendelkeznek, ebből nyolcat hozhatnak most nyilvánosságra. Megemlítette azt is, hogy több olyan választó is szavazott, aki már nem is él – így például Pennsylvania államban.

Sidney Powell a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy véleményük szerint venezuelai, kubai és valószínűleg kínai kommunista pénzeket használtak arra, hogy befolyásolják az amerikai választások kimenetelét.

Forrás: vadhajtasok.hu