Események Adománygyűjtés Székelyföldi korházak számára

Adománygyűjtés Székelyföldi korházak számára

Tisztelt Adományozó!

2020. május 1.A pénzügyi források hiánya miatt a székelyföldi kórházak nem tudják megvásárolni azokat az orvosi gépeket, amelyek a korona vírustól szenvedő betegek hatékony kezeléséhez szükségesek. Kérjük segítse a székelyek gyógyításához szükséges orvosi gépek beszerzését. Nagylelkű adományával járuljon hozzá a kórházak szükségleteiről előzetesen egyeztetett orvosi felszerelések és eszközök megvásárlásához. Az orvosi gépeket az Optitech Plus Kft importálja és forgalmazza.

Az adományokból megvásárolt gépeket a kórházak képviselői Budapestről a székelyföldi kórházba szállítják.Az adományozás két módon történhet: 1. Egyének, közösségek, cégek, társaságok a csatolt ár listáról megvásárolják a gépet, eszközt és a kiválasztott kórháznak adományozzák. 2. Az alábbi gofundme.com webhelyen adományával hozzájárul a gépvásárláshoz. Kérjük ossza meg ezt azokkal, akiket Ön szerint érdekelhet a székelyek koronavírus elleni küzdeleme.

https://www.gofundme.com/f/szekler-covid19-support?utm_source=customer&utm_medium=email&utm_campaign=p_cf+share-flow-1

Tisztelettel,Gilbert Erika


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/clevelandimagyarokert.org/public_html/wp-content/plugins/clevelandimagyarokert/map.php on line 125
Adománygyűjtés Székelyföldi korházak számára

Esemény helyszíne

Esemény időpontja