Hírek Amerikai hirek Pedofil botrány az USA-ban?

Pedofil botrány az USA-ban?

Az elkövetkezendő napok nagyon forróak lesznek az Egyesült Államokban.

Trumpék visszatámadnak.

Donald Trump már rendesen szórja a bombákat Twitteren, a közösségi oldal nem győzi cenzúrázni a bejegyzéseket.

“We’ve seen in the last few months, unprecedented amounts of Voter Fraud.” @SenTedCruz True!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 4, 2021

Az elmúlt hónapokban soha nem látott mennyiségű választói csalást láthattunk. Ted Cruznak igaza van!

– tweetelte az amerikai elnök.

A napokban írtuk, hogy ma óriási tüntetés lesz a fővárosban Donald Trumpért. A regnáló elnök is posztolta a Tweeter-en:

I will be there. Historic day! https://t.co/k6LStsWpfy

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 3, 2021

Az elmúlt napokban jött ki a hír (a magyar médiában a Portfolió közölte), hogy Trump felhívta Georgia republikánus választási tisztviselőjét, Brad Raffenspergert, aki illegálisan rögzítette az elnökkel folytatott beszélgetést, majd ezt összevágták és meghamisították.

A Fake News CNN ezt le is hozta. Úgy közölték, mintha Trump próbálta volna őket rávenni egy választási csalásra. (2 perc 30 mp-es hangfelvételt szerkesztettek). Semmilyen fenyegetés nem volt a beszélgetésben, viszont a CNN szerint Trump azt mondta:

„Csak 11 780 szavazatot szeretnék találni, mert megnyertük az államot.”

Tény, hogy Trump egyetlen videóval tudja bizonyítani: egy személy háromszor számolta le a doboznyi szavazólapot és Biden nevére adták le.  (Az asztal alatt egy dobozban 18000 szavazólap volt és ez mind Joe Bidennek ment)

WATCH: Video footage from Georgia shows suitcases filled with ballots pulled from under a table AFTER supervisors told poll workers to leave room and 4 people stayed behind to keep counting votes pic.twitter.com/AcbTI1pxn4

— Team Trump (Text TRUMP to 88022) (@TeamTrump) December 3, 2020

Trump elmondta a republikánus választási tisztviselőnek, hogy egy törvénytelen szavazást nem hagyhat jóvá.

Brad Raffensperger

Közben Lin Wood, Donald Trump egyik ügyvédje, az amerikai jogász tweetelte, nyilvánosságra fogja hozni a Hollywood és az elit politikusok pedofil botrányait.

Wood-ot többször is halálosan megfenyegették, amire annyit válaszolt, ha neki és a családjának baja esik, akkor mások fogják nyilvánosságra hozni azokat a videó felvételeket, amelyeken gyerekeket erőszakolnak meg az elit emberei.

Egy másik bejegyzésében kifejtette:

Korábban többen látták ezt a fürdős videót. Nem fogom újra küldeni, hogy elkerüljem a Twitter szabályainak megsértését. Ezernyi videó van befolyásos emberek által elkövetett pedofil bűncselekményekről.

Many have previously seen this bath video. I will not re-post it to avoid violation of Twitter rules. There are THOUSANDS of videos of pedophilia crimes committed by powerful people.

Chief Justice John Roberts must resign immediately. The storm is coming. @realDonaldTrump pic.twitter.com/YSSt2dhRdz

— Lin Wood (@LLinWood) January 4, 2021

Ezáltal nagy szarba kerülhet most John Roberts az Amerikai Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának főbírója.

Lin Wood hozzátette egy másik tweetben:

“Azt hiszem John Roberts legfőbb bírót és befolyásos személyek többségét zsarolják egy horror rendszer keretében, ami magába foglalja azokat videókat, amikre felvették, hogy megerőszakolják a gyerekeket. Meg van a kulcsom a videókat tartalmazó fájlokhoz. Megosztottam ezt az információt.

If @realDonaldTrump orders military to seize documents, Chief Justice Roberts, Rod Rosenstein, Nancy Pelosi, & many others will be immediately arrested.

Documents must be seized before they are destroyed. Time is now of the essence if this part of the Kraken is to be successful. https://t.co/0oLdgC16gH

— Lin Wood (@LLinWood) January 4, 2021

Ha Donald Trump megparancsolja a katonaságnak a dokumentumok lefoglalását, akkor Roberts főbírót, Rod Rosensteint, Nancy Pelosit és még sokakat azonnal le fognak tartóztatni.

– közölte Lin Wood.

Várjuk a fejleményeket!

Forrás: vadhajtasok.hu, twitter, telegram,