Hírek Amerikai hirek Leszámolásra készülhetnek a demokraták Amerika egyik legnevesebb riporternője szerint

Leszámolásra készülhetnek a demokraták Amerika egyik legnevesebb riporternője szerint

Megyn Kelly négy éve még Trump legnagyobb ellenfele volt a médiában, mára a legnagyobb támogatójává vált. Az „amerikai Kálmán Olga” szerint a demokraták durván csalhattak, és leszámolásra készülnek.

Emlékszünk még Megyn Kellyre, a Fox News riporternőjére, aki négy éve Trump legnagyobb ellenfele volt, amikor Hillary ellen indult az elnökválasztáson? A riporter annyira vehemensen támadta az akkor még csak elnökjelölt Trumpot, hogy a későbbi elnök száján kicsúszott egy utalás arra, hogy biztosan azért volt ilyen ideges, mert épp megvolt neki.Annak a nőnek vérben forgott a szeme, vér folyt belőle a… tudják honnan.”

– mondta.

Az egyébként magát konzervatívnak valló Megyn persze rögtön szimbólum lett, a Trump-ellenes feminista offenzíva koronázatlan királynője, akit Hollywood még egy külön neki szentelt filmben is szentté avatott.

Nos, ki gondolta volna, hogy pont ez a nő lesz Trump legnagyobb támogatója 2020-ban? Megyn a második legnevesebb televíziós személyiség Tucker Carlson után az amerikai jobboldali médiában, és az, hogy mindketten egyértelműen kiálltak amellett, hogy választási csalás történt – lényegében a legtöbb republikánus vezetővel egyetemben –, nagyon súlyos forgatókönyveket vetíthet előre.

Egy videóban a Newsmaxon arról számol be, hogy szerinte hiába hirdeti Joe Biden, hogy „egyesíti Amerikát”, pont ők voltak azok, akik mindent megtettek, hogy a lehető legjobban szétszakítsák a társadalmat, és ezzel nem fognak egyik percről a másikra leállni.

Íme, a videó, érdemes megnézni:

https://videa.hu/player?v=KUfQlwrEkJHnQ5Is

Forrás: 888.hu