Hírek Sport hirek Koronavírusos lett a Marco Rossi

Koronavírusos lett a Marco Rossi

A korábbi folyamatos negatív teszteredmények után Marco Rossi legutóbbi vizsgálata pozitív eredményt mutatott. Elkülönítése a játékosoktól, stábtagoktól azonnal megtörtént. További információk a válogatott esti sajtótájékoztatóján – olvasható az MLSZ rövid közleményében.

A korábbi folyamatos negatív teszteredmények után Marco Rossi legutóbbi vizsgálata pozitív eredményt mutatott. Elkülönítése a játékosoktól, stábtagoktól azonnal megtörtént. További információk a válogatott esti sajtótájékoztatóján.

A magyar válogatott csütörtök este lép pályára Izland ellen Európa-bajnoki pótselejtezőn a Puskás Arénában, de úgy tűnik, a szövetségi kapitány nélkül kell majd ezt megtennie.

Hat napja derült ki, hogy Giovanni Costantino, Marco Rossi egyik segítője is elkapta a fertőzést. Akkor letesztelték az egész stábot, de mindenki negatív mintát produkált.https://eus.rubiconproject.com/usync.html?&geo=na&co=us

Várhatóan az Izland elleni meccs előtt még mindenkit tesztelnek majd, estére ígért bővebb tájékoztatást a szövetség.

Amennyiben az olasz szakvezető nem ülhet le a kispadra, vélhetően Cosimo Inguscio helyettesíti, ahogy a korábbi két alkalommal, amikor Rossi eltiltását töltötte. Ezt a két találkozót megnyerte a magyar válogatott: 2018 novemberében a Nemzetek Ligájában az észtek ellen 2-0-ra, majd 2019 júniusában a Wales elleni Eb-selejtezőn 1-0-ra győzött a Groupama Arénában.

Az MLSZ a Facebookon közölte, hogy Rossin kívül mindenki tesztje negatív lett.

Forrás: Origo.hu