Hírek Amerikai hirek Kezdődik a rendszer teljes leépítése a szélsőbalos önkényuralom kialakításához az USA-ban

Kezdődik a rendszer teljes leépítése a szélsőbalos önkényuralom kialakításához az USA-ban

Az amerikai Newsmax hírcsatorna műsorában értekeztek a hatalomátvétel részleteiről.

Grant Stinchfield szerint a Joe Biden-féle kampánycsapat azzal áltatta az embereket, hogy Trump után ők majd újjáépítik az országot. A Great Resetet, vagyisa nagy újraindítást azonban rombolás előzi meg, Bidenék mindent porig égetnek, ami megakadályozhatná a szélsőbalos fordulatot”

– mondták a műsorban.Elsőként elhallgattatják a leghangosabb másként gondolkodókat, Trump elnöknél pedig nincs hangosabb bírálójuk.

A baloldal őt és sok más embert is eltüntetett a szociális médiából. Lesújtanak a címlistákon szereplő ellenségre. A Deutsche Bank és a Signature Bank bejelentette, hogy megszakítja az üzleti kapcsolatot Trump elnökkel és cégeivel. A Goldman Sachs és a JP Morgan pedig ezentúl nem ad politikai adományt olyan törvényhozóknak, akik megkérdőjelezik a választás tisztaságát.Meddig tarthatnak ki a vezető republikánus politikusok, miután a pénzügyi szervezetek ellehetetlenítették őket?!”

– fogalmaztak.

A Stripe hitelkártya-kibocsátó leállította az elnök kampánycsapatának történő internetes utalásokat. Politikailag nem lehet túlélni azt, ha megszűnik az adománygyűjtés lehetősége. A Forbes című lap kijelentette, hogy ha valamelyik cég Trump volt szóvivői közül bárkit is alkalmazna, azt hazugságokat terjesztő cégnek fogják tartani.

– Ha politikai ellenfelünk – mondta Grant Stinchfield az események logikájáról – a szabadságról erős állításokat fogalmaz meg, amelyek a kormányzati ellenőrzésre vonatkoznak, akkor ellenfelünket meg kell fosztani annak lehetőségétől, hogy a tömegekkel kommunikáljon.Az egész a szociális média cenzúrájával kezdődött, azzal, hogy hamis állításként jelöltek meg egyes posztokat.

Ha ez nem működik, akkor ki kell rúgni őket ezekről a platformokról, és meg kell szüntetni a versenyt. Ezt tették a Parlerrel.

Az a jóslatom – mondta a műsorvezető –, hogy a konzervatív podcastokat hamarosan eltávolítják az Apple- és a többi alkalmazásboltból. A televíziós csatornák, mint a Newsmax és a One America News, egyre nagyobb nyomás alá kerülnek, azért hogy változtassanak üzeneteiken. Máskülönbenazt kockáztatják, hogy a kábel- és műholdszolgáltatók kiveszik őket a csomagokból. Ez politikai zsarolással ér fel.

A hatalomátvétel folyamatát a baloldal és szélsőbaloldal képviselői hosszabb ideje hangoztatják.

  • Kamala Harris: „Az Egyesült Államok elnökeként használja ezt a platformot. Őt és a fiókját le kell állítani.”
  • Alexandria Ocasio-Cortez: „Akkor törölni fogják, vagy nem fogják törölni a hazugságokat?”
  • Whoopi Goldberg: „Az összes ilyen cégnek jogában áll azt mondani, hogy nálunk nem akarok ilyen tartalmat látni.”
  • Chris Cuomo (CNN):

Trumpot el kell számoltatni, de a trumpistákat is.

Az egység megteremtése nem egyszeri lépés lesz. Nem felejthetünk, és nem bocsáthatunk meg.”

  • Eugene Robinson (szerkesztő, Washington Post):

Sok millió amerikai van, majdnem mind fehérek, szinte valamennyien republikánusok, akiket valahogy át kell programozni. Ki kell gyógyítani őket a trumpista szektából. Át kell programozni őket.

Ha szeretik a szabadságot, ami mindenkinek ugyanolyan lehetőséget biztosít, ha hisznek magukban, hogy a kormánynál jobb döntéseket tudnak hozni saját maguk és családjuk számára, szóval ha önök is azt akarják, amit én – mondta a műsorvezető –, akkor mi egy szekta vagyunk. Engem is soroljanak közéjük nyugodtan! A britek szerint amikor hazánk alapítói életüket és javaikat kockáztatva szembeszálltak a zsarnoksággal, ők is egy szekta tagjai voltak.”

Forrás: 888.hu