Balogh Gábor: A medve is ember

Balogh Gábor: A medve is ember

Pannonia Bookstore-Hungarian Books

Olvasson velünk!“

Booktober” néven folytatjuk könyvajánlónkat, melyben október hónap folyamán érdekes, izgalmas, hasznos vagy szórakoztató kiadványokra hívjuk fel figyelmüket.

Karácsonyra ideér, ha most megrendeli!

Ha szeretnék megkapni az ajánlott könyvet, kérjük postafordultával jelezzék e-mailben, facebookon, telefonon.

Rendelje meg most!

Elérhetőségeink e levél alján találhatók(paypal, e-transfer, visa, m/c , amex)

Balogh Gábor: A medve is ember
1989, Székelyföld, Románia. A diktatúra legsötétebb éve. Almási Levente székely vadőr sosem akart hős lenni. Ő csak élni akart tisztességesen, ember módjára. 


De nem hagyták. 


Mikor öccsét egy Nicolae Ceausescu által megsebzett medve megöli, bosszút esküszik. Ha a vezér legközelebb az ő területére jön medvére vadászni, lelövi! Ám a merénylet balul sikerül, és Leventének menekülnie kell. Most már őrá vadásznak. Először a Kárpátok rengetegében, majd egy másik, nem kevésbé veszedelmes vadonban, Bukarestben. Minden erejére, bátorságára, na meg a székely furfangra is szüksége van, hogy túlélje az ellene indított hajtóvadászatot. 
Jó és rossz emberek keresztezik útját. És medvék, melyeket annyira tisztel és szeret. Még Bukarestben is rátalál egy kedves rab medvére. 


Van-e szabadulás reménytelen helyzetéből? Van-e még visszaút az imádott Székelyföldre, szeretett erdei és medvéi közé? Van-e fikarcnyi esélye a kisembernek a hatalom fogaskerekei között? Sikerülhet-e mégis bosszút állnia? 
Levente észrevétlenül részesévé válik a történelemnek, szürke, ám nem jelentéktelen szereplőjévé, bár erről senkinek sem mesél. 


Mert ő tényleg nem akart hős lenni…

tel: 416-966-5156

www.pannonia.ca

info@pannonia.ca

Head Office: 416-693-8312

tenzi@sympatico.ca