Hírek Sport hirek Az UEFA felvette a munkásőr-tempót, amikor három meccsre eltiltotta a Puskás Arénát

Az UEFA felvette a munkásőr-tempót, amikor három meccsre eltiltotta a Puskás Arénát

Úgy látszik, az UEFA továbbra is alkalmazza a már korábban megismert munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgókat, akiknek nincs más dolguk, csak jelentéseket írni arról, hogy ki, mit mondott (vagy nem mondott) a nézőtéren – kommentálta Szijjártó Péter a hírt, hogy állítólagos diszkriminatív megnyilvánulások miatt az UEFA három meccsre eltiltotta a Puskás Arénát.

Mint a külgazdasági és külügyminiszter megjegyezte, a helyzet hasonlít a  kommunizmushoz: „bizonyíték nem kell, elég a besúgó feljelentése”.

Szijjártó Péter szombati Facebook-bejegyzésében arra hívta fel a figyelmet, hogy másfél évnyi „zártkapuzás” után a magyarok megmutatták Európának, milyen az igazi futballhangulat. Mint hozzátette, a többi rendező stadionban érvényes nézőszám-korlátozások miatt (Londont kivéve) hazánkban volt a legtöbb néző és a legfergetegesebb hangulat. A külügyminiszter kiemeli, hogy az UEFA péntek esti döntésével – állítólagos diszkriminatív szurkolói megnyilvánulásokra hivatkozva három meccsre bezáratják a Puskás Arénát – azt üzeni.

a himnusz alatt a pályára rohanni és ott a himnuszt éneklő játékosokat provokálni: rendben van, kommandós sorfalat a pálya szélére küldeni: rendben van, lézerrel az ellenfél kapusának szemébe világítani: rendben van, az ellenfél szurkolóit megdobálni: rendben van, de teltházas meccset csinálni, szurkolni, fergeteges hangulatot teremteni: na, amiatt be kell zárni a stadiont.

Szijjártó Péter hozzáteszi:

az a bizottság, amelyik ilyen döntést hoz, szánalmas és gyáva testület. Szégyelljék magukat!

Forrás: pestisracok.hu