Hírek Amerikai hirek Amerikai elnökválasztás: A bíró hátráltatja a pennsylvaniai eredmények igazolását

Amerikai elnökválasztás: A bíró hátráltatja a pennsylvaniai eredmények igazolását

Trump csapata nem adja fel.

I will be speaking before a very important Pennsylvania State Senate hearing which is in process now. Talking about the massive voter fraud which took place in the 2020 Election!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 25, 2020

Az elnök a Twitteren jelentette be, hogy beszélni fog a Pennsylvania-i Állami Szenátus előtt arról a hatalmas választási csalásról, amely a 2020-as választásokon történt.

WATCH: Crowd gasps after finding out that a mysterious spike of votes in Pennsylvania had 600,000 votes for Biden and only 3,200 for @realDonaldTrump pic.twitter.com/Sa1n3jpyhf

— Team Trump (@TeamTrump) November 25, 2020

Egy rejtélyes esetet találtak a helyi választáson: Pennsylvania-ban 600 000 szavazatot adtak hirtelen Bidennek és csak 3200 szavazatot kapott Donald Trump.

GOP observer Justin Kweder: Hundreds of thousands of Philadelphia mail-in ballots were processed with ZERO civilian oversight pic.twitter.com/Op2UrGKDld

— Team Trump (@TeamTrump) November 25, 2020

Justin Kweder, a GOP megfigyelője: Több százezer philadelphiai levélszavazatot dolgoztak fel civil megfigyelők nélkül.

Még nincs vége!

Rudy Giuliani, Trump ügyvédje

A bíró blokkolja a pennsylvaniai választási eredmények hitelesítését

Trump elnök jogász-csapata engedélyt kapott a pennsylvaniai választási eredmények további igazolására.

Egy pennsylvaniai állambíró ideiglenesen blokkolta a választási eredmények igazolásának további lépéseit péntekig, egy tervezett tárgyalásig.

Tom Wolf kormányzó kedden jelentette be, hogy az állam már hitelesítette az eredményeket, de a pennsylvaniai Nemzetközösségi Bíróság bírója, Patricia A. McCullough által aláírt végzés szerint hatályba lépett a felfüggesztés.

Forrás: vadhajtasok