Hírek Elszakított területi hirek Magyarországi hírek A Magyarság Háza felhívása a diaszpórában élő magyar képzőművészek felé

A Magyarság Háza felhívása a diaszpórában élő magyar képzőművészek felé

Az idén tízéves Magyarság Háza nagyszabású kiállítást szervez a diaszpórában élő és alkotókortárs magyar képzőművészek – festő-, grafikus-, textil-, érem-, szobrász- és fotóművészek –alkotásaiból.

Kérjük a jelentkezőket, hogy a tárlatra szánt műveikről (max. 5 [öt] darab) készítsenek fotódokumentációt, amely alapján a felkért szakmai kurátor választja ki a közös kiállításon szereplő alkotásokat. (A kiválasztott alkotások szállításáról és szakszerű tárolásáról a Magyarság Házagondoskodik.)

A tárlat egy éven át tartó, világszerte több tucat országot felölelő bemutatása a MagyarságHáza 10 éves jubileumi programsorozatának kiemelt eseménye lesz.

A művekről készült fényképeket és a művek jellemző adatait elektronikus úton várjuk azalábbi e-mail-címre: balint.fekete@magyarsaghaza.net

Beküldési határidő: 2021. június 30., 12:00 (UTC+2)

Kérjük, hogy az alkotásokról készült fotókat a következőképpen nevezzék el (ékezet nélküli betűk használatával)

MH10_küldőország_alkotóneve_alkotáscíme

_alkotásmagasságacentiméterben

_alkotásszélességecentiméterben_

alkotás mélysége centiméterben_alkotás súlya kilogrammban

Kérdés esetén a balint.fekete@magyarsaghaza.net e-mail-címen vagy a +36 70 489 2876-ostelefonszámon kaphatnak bővebb felvilágosítást az érdeklődők.

Köszönjük, ha a felhívást megosztják a környezetükben élő magyar alkotókkal.

Budapest, 2021. május 12.Magyarság Háza

(Fénykép forrása: Pixabay)

Forrás: eletunk / magyarsaghaza